Επικαιρότητα

Συρεγγέλα: Με εθελοντές στο Περιστέρι για την υποστήριξη κακοποιημένων γυναικών – Πού να απευθυνθούν

Με μήνυμα «Δεν είσαι η μόνη!» η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, επισκέφτηκε την Πέμπτη περιοχές του Περιστερίου και του Αιγάλεω στο πλαίσιο της δράσης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την καταπολέμηση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας.

Η κα Συρεγγέλα που ήταν μαζί με εθελοντές και εθελόντριες σε ένα βαν, ενημέρωσαν τους πολίτες για το Δίκτυο Δομών για κακοποιημένες γυναίκες που διαθέτει η χώρα μας και το οποίο περιλαμβάνει 43 Συμβουλευτικά Κέντρα και 19 Ξενώνες Φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα και τη δωρεάν τηλεφωνική Γραμμή SOS 15900.

Η υφυπουργός τόνισε ότι τα συμβουλευτικά κέντρα είναι πάντα σε ετοιμότητα να παρέχουν σε γυναίκες ψυχολογική και κοινωνική στήριξη και νομική και εργασιακή συμβουλευτική, ενώ οι Ξενώνες Φιλοξενίας έτοιμοι να υποδεχθούν γυναίκες θύματα βίας με τα παιδιά τους μέχρι να σταθούν στα πόδια τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock