ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το πρώτο βήμα έγινε, με το «μυαλό» στις εκλογές της 15ης Μαΐου

Σε αυτό το πλαίσιο, μιλούν για τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για το συνέδριο αυτό καθαυτό όσο και για τα θεματικά τραπέζια που ήταν ασφυκτικώς γεμάτα από κόσμο, με πλούσιο διάλογο πάνω στα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

«Οι τετραήμερες εργασίες, το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου, η μαζική προσέλευση των μελών μας επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν: Η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της πιο φαύλης κι αποτυχημένης κυβέρνησης έχει αρχίσει. Και μαζί της έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για την καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές, όποτε κι αν επιλέξει να τις κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κι ο σχηματισμός μιας προοδευτικής κυβέρνησης των εργαζομένων, των μικρών και μεσαίων επαγγελματιών, των ανθρώπων του πολιτισμού, της νέας γενιάς. Μια κυβέρνηση που θα απαντά με λύσεις στα αδιέξοδα και τα προβλήματά τους και δεν θα τα εργαλειοποιεί για να πλουτίζουν κάποιοι λίγοι. Οι πολίτες δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα για να βγάζουν εκατομμύρια ευρώ τα golden boys και οι φίλοι του κ. Μητσοτάκη. Πολύ σύντομα αυτό τελειώνει και πάλι θα βγάλουμε εμείς τα κάστανα από τη φωτιά», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock