ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ταχύτητες έως 1 Gbps ετοιμάζεται να προσφέρει η Cosmote

Εντός των επόμενων εβδομάδων στοχεύει η Cosmote να ξεκινήσει να προσφέρει νέες ευρυζωνικές συνδέσεις, όπου η ταχύτητα λήψης δεδομένων θα φθάνει έως το 1 Gbps!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Cosmote, η εταιρεία προτίθεται να διαθέσει εμπορικά, από τα μέσα Σεπτεμβρίου, κατόπιν της σχετικής έγκρισης από την ΕΕΤΤ, ταχύτητες 300 Mbps, 500 Mbps και 1 Gbps, σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, μέσω υποδομής οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι (Fiber to the Home – FTTH).

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα νέα προγράμματα που αφορούν ταχύτητες 300 Mbps, 500 Mbps και 1 Gbps μέσω οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι, που θα εμπλουτίσουν το υπάρχον χαρτοφυλάκιο των 100 και 200 Mbps. Σημειωτέον, πως οι νέες αυτές συνδέσεις θα προσφέρουν και σημαντικά υψηλότερες ταχύτητες όσον αφορά στην αποστολή δεδομένων (upload), κάτι που επιζητούν αρκετοί οικιακοί χρήστες αλλά και επιχειρήσεις.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock