Τρόπος Ζωής

Ταμίλα Κουλίεβα: Την τρέλα της νιότης την βίωσα μετά τα 30 μου

Η ηθοποιός Ταμίλα Κουλίεβα παραδέχεται ότι βίωσε την «τρέλα της νιότης» μετά τα 30 γιατί ως έφηβη ήταν πολύ σοβαρή και εξηγεί ότι δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την αναγνωσιμότητα που ήρθε με την σειρά «Η ζωή που δεν έζησα».

Η Ταμίλα Κουλίεβα παραδέχεται ότι βίωσε την «τρέλα της νιότης» μετά τα 30 γιατί ως έφηβη ήταν πολύ σοβαρή και εξηγεί ότι δυσκολεύτηκε να διαχειριστεί την αναγνωσιμότητα που ήρθε με την σειρά «Η ζωή που δεν έζησα».

Αρχικά ανέφερε: «Η αναγνωσιμότητα ήρθε πολύ απότομα και γρήγορα όταν πρωταγωνίστησα στη σειρά ”Η ζωή που δεν έζησα”.

«Δεν υπάρχει ανώτατη παιδεία στις παραστατικές τέχνες και αυτό είναι πολύ λυπηρό», σημείωσε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Ερωτώμενη πώς τοποθετούσε τις προτεραιότητες στην ζωή της, απάντησε: «Στην αρχή της πορείας μου προτεραιότητα είχε το επάγγελμα, αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι αμέλησα την προσωπική μου ζωή και το παιδί μου».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ταμίλα Κουλίεβα: «Την τρέλα της νιότης τη βίωσα μετά τα 30 μου, γιατί ως έφηβη ήμουν πολύ σοβαρή»”,”description”:”Η Ταμίλα Κουλίεβα παραδέχεται ότι βίωσε την «τρέλα της νιότης» μετά τα 30 γιατί ως έφηβη ήταν πολύ σοβαρή.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMi8wOC8xMi8yMF8wMF82M2UzOTM3MGQyMTBjLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M9S”,”uploadDate”:”2023-02-08T12:21:46.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cqd6bc3rpwk9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

«Δεν μου αρέσει να κάνω απολογισμούς στη ζωή μου. Όλοι κάνουμε λάθη γιατί κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση παραδέχθηκε: «Είχα ανασφάλειες με την εμφάνιση μου, αλλά σε βάθος χρόνου έκανα δουλειά με τον εαυτό μου».

To άρθρο Ταμίλα Κουλίεβα: Την τρέλα της νιότης την βίωσα μετά τα 30 μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock