Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Ποντίκια «τρυπώνουν» σε σπίτια από τις λεκάνες και προκαλούν πανικό στους ιδιοκτήτες

Συχνό φαινόμενο είναι πλέον η εμφάνιση ποντικών μέσα σε εξοχικές κατοικίες της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας πανικό στους ιδιοκτήτες. Τα ποντίκια δεν εμφανίζονται από τα παράθυρα ούτε από τα μπαλκόνια αλλά… από τις λεκάνες των τουαλετών.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος του ΣΕΥΘ, Φώτιος Τσαπαδάς, «ο κόσμος μας καλεί για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Συνήθως συμβαίνει σε παλιές κατοικίες, σε ισόγεια ακόμα και εξοχικά. Οπουδήποτε τα δίκτυα είναι παλιά, καθίσταται πιθανό να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα», λέει ο ίδιος στο GrTimes.

Περιγράφοντας τη διαδρομή των ποντικών προς το εσωτερικό μίας κατοικίας, ο κ. Τσαπαδάς σημειώνει ότι «τα παλιά φρεάτια, πολλές φορές τυχαίνει να υποστούν μία καθίζηση. Έτσι, δημιουργείται κενό και ακόμη και τα ποντίκια που “τριγυρνούν” στο πεζοδρόμιο, μπορούν να μπουν σε ένα σιφώνι και να βγουν μέσα από τους σωλήνες, στη λεκάνη του σπιτιού».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock