Επικαιρότητα

Την έκδοση 46χρονου από το Μπαχρέιν για εμπλοκή σε κύκλωμα ηρωίνης ζητούν οι ΗΠΑ

Την έκδοση ενός κατηγορούμενου για τη συμμετοχή του σε κύκλωμα εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης που συνέλαβαν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης πριν από έναν χρόνο, βάσει διεθνούς εντάλματος, ζητούν οι διωκτικές Αρχές των ΗΠΑ.

Πρόκειται για έναν 46χρονο από το Μπαχρέιν ο οποίος κρατείται από τον περασμένο Μάρτιο στις ελληνικές φυλακές και για την έκδοσή του θα αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Οι αμερικανικές Αρχές φαίνεται να είχαν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο κύκλωμα σχεδίαζε να εισάγει στις ΗΠΑ έναν τόνο ηρωίνης, με αφετηρία τη Νότια Αφρική και την Μοζαμβίκη. Η Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών παρακολουθούσε τη φερόμενη δράση του 46χρονου, ενώ πράκτορες της συγκεκριμένης Υπηρεσίας εμφανίστηκαν ως υποτιθέμενα μέλη του κυκλώματος και συναντήθηκαν δύο φορές μαζί του, αρχικά τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα και πέντε μήνες αργότερα στη Θεσσαλονίκη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock