ΕνημέρωσηΟικονομία

Tην Τετάρτη 23/11 αρχίζουν οι εργασίες του Circle the Med Forum 2022

Την Τετάρτη 23/11 θα αρχίσουν οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου Circle The Med Forum 2022, με μήνυμα της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου και λίγες μέρες μόνο μετά την Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP27)

Το Forum διοργανώνει στην Αθήνα (Ζάππειο Μέγαρο Συνεδρίων, 23-25 Νοεμβρίου 2022) το Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO).

Στη διαμόρφωση της ατζέντας του Circle the Med Forum 2022 λήφθηκαν υπόψη οι σημαντικές εξελίξεις στην περιοχή αναφορικά με την ενεργειακή μετάβαση, την κλιματική ουδετερότητα, τη μηδενική ρύπανση και την επισιτιστική ασφάλεια. Στο πλαίσιο αυτό τα κύρια θέματα που θα απασχολήσουν τη φετινή διοργάνωση του Circle the Med Forum αφορούν στην προώθηση νέων προτύπων κυκλικής οικονομίας στην παραγωγή, την κατανάλωση, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την οικοκαινοτομία και την επιχειρηματικότητα, στοχεύοντας στην ανάδειξη και προώθηση των συμπερασμάτων και των συστάσεων της COP27, καθώς και τη μετεξέλιξη της Μεσογείου σε μια ευρεία λεκάνη κυκλικής οικονομίας.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock