ΕνημέρωσηΠολιτική

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου

Τον βασιλιά Φίλιππο και τη βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, που πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Νωρίτερα, το βασιλικό ζεύγος υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με τον Παύλο Κοτσώνη.

Σο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκαν οι άριστες διμερείς σχέσεις, οι επενδύσεις ειδικά στον τομέα της ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών αλλά και οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις μαζί με το μεταναστευτικό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διευρυμένη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών που ακολούθησε έγινε επισκόπηση των εξαιρετικών σχέσεων Ελλάδας – Βελγίου, ενώ συζητήθηκαν οι προοπτικές εμβάθυνσης της συνεργασίας με ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των επενδύσεων, ειδικά στον κλάδο της ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger