Κόσμος

«ΤΡΕΜΩ, δεν έχουμε δει ακόμα το μεγάλο ΤΕΛΟΣ»! Γερμανός οικονομολόγος λέει την αλήθεια για αυτά που γίνονται

Προτρέπει τους πολιτικούς να την πουν και αυτοί στον κόσμο…

Ο Πρόεδρος του Γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών (DIW), Marcel Fratzscher, προειδοποιεί για υψηλά ποσοστά πληθωρισμού σε περίπτωση που υπάρξει εμπάργκο πετρελαίου και φυσικού αερίου κατά της Ρωσίας, τουτέστιν υπάρχει κίνδυνος για μεγάλο ΚΡΑΧ!!!

Ο οικονομολόγος, μιλώντας στο Kölner Stadt-Anzeiger και το RedaktionsNetzwerk Deutschland, σημείωσε ότι «οι ρυθμοί πληθωρισμού έως και δέκα τοις εκατό είναι πιθανοί» εάν ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν «κλείσει την κάνουλα του φυσικού αερίου».

Ο Fratzscher δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Οι πολιτικοί πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πάντα στον κόσμο και να πουν: Εάν υπάρχει εμπάργκο και δεν υπάρχουν πλέον προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου, ούτε ΤΡΙΑ Κατάρ ή Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ΜΑΖΙ μπορούν να μας βοηθήσουν».

ΝΑ ΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

“Η Ρωσία και η Ουκρανία εξάγουν το 30 τοις εκατό του παγκόσμιου σιταριού. Η Ρωσία εξάγει επίσης λίπασμα καλίου. Μια χώρα όπως η Αίγυπτος πρέπει να εισάγει όλο το σιτάρι.”, προσέθεσε.

Σύμφωνα με τον Fratzscher, εκατομμύρια άνθρωποι θα διολίσθαιναν στην φτώχεια εάν η τιμή εκεί αυξανόταν κατά 30% και κατέληξε: «ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΩ: ΌΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΟΣ»

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock