Επικαιρότητα

Βασιλακόπουλος: Η 4η δόση θα γίνει σε όλους – Αρχικά σε πολίτες άνω των 60 ετών

«Σε μεγάλα ποσοστά στη χώρα έχουμε το υποστέλεχος της Όμικρον, που είναι η Όμικρον 2 η οποία είναι μεταδοτική και γι’ αυτό παρουσιάζεται έξαρση των κρουσμάτων», υποστηρίζει ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει 5ο κύμα πανδημίας στο βαθμό που εκδηλώθηκαν τα προηγούμενα και αυτό το αποδίδει σε πολλούς λόγους. Αρχικά λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας, και ταυτόχρονα στη χώρα αποκτούμε ανοσία πληθυσμιακή. «Όχι όμως με τον ιδανικό τρόπο. Δεν πείθουμε τους ανθρώπους να πάμε να εμβολιαστούν», ανέφερε ο ίδιος.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «τον τελευταίο καιρό ένα μεγάλο πρόβλημα που υπήρξε ήταν ότι εξαιτίας του πολέμου, υπήρξε η ακρίβεια, και σε συνδυασμό με την άρση της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, δόθηκε το λάθος σήμα στους συμπολίτες μας ότι η πανδημία τελείωσε.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock