Κόσμος

Βρετανία: Δεν πείθουν τα μέτρα αντιμετώπισης του ρατσισμού στην Πυροσβεστική

Το συνδικάτο των Βρετανών πυροσβεστών εκφράζει επιφυλάξεις για την επάρκεια των αλλαγών που υποσχέθηκε η διοίκηση της Πυροσβεστικής του Λονδίνου, κατόπιν της έρευνας που αποκάλυψε «μισογυνισμό και ρατσισμό» στους κόλπους σώματος.

«Εδώ και πολύ καιρό έχουμε εκφράσει την ανησυχία μας για πολλά από τα προβλήματα που θίγει αυτή τη έκθεση και επομένως διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τις αλλαγές που θα εφαρμόσουν οι υπεύθυνοι όσον αφορά τη δική τους συμπεριφορά», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο FBU.

Η Πυροσβεστική του Λονδίνου (LFB) κατηγορείται ότι επέτρεπε τις παρενοχλήσεις και τον εκφοβισμό πυροσβεστών και η ηγεσία της δήλωσε ότι στο εξής θα επιδεικνύει «μηδενική ανοχή» σε τέτοια φαινόμενα. Οι ερευνητές συνέλεξαν περισσότερες από 2.000 μαρτυρίες και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επικρατούσε ένα «τοξικό» κλίμα στους κόλπους του Σώματος.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock