ΕνημέρωσηΠολιτική

Υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Υπουργείου Τουρισμού και Visa για την προώθηση της Ελλάδας

Τρόποι συνεργασίας για την προώθηση της Ελλάδας, ως προορισμός απομακρυσμένης εργασίας, συζήτησε το υπουργείο Τουρισμού με την Visa στο πρόγραμμα Digital Nomads στο περιθώριο υπογραφής της συμφωνίας και στο πλαίσιο της στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού για τους ψηφιακούς νομάδες.

Η προοπτική προώθησης της Ελλάδας ως προορισμού απομακρυσμένης εργασίας για τα στελέχη της εταιρείας είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς εκτιμάται πως η Visa μπορεί να στέλνει σε κυλιόμενη βάση ένα ποσοστό έως και 3% του προσωπικού της ετησίως στη χώρα (21.500 άτομα) και μάλιστα σε περιόδους και εκτός καλοκαιρινής σεζόν, τονίζει το Υπουργείο Τουρισμού σε σημερινή ανακοίνωσή του.

Η πρωτοβουλία Digital Nomads του Υπουργείου Τουρισμού έχει ξεκινήσει πιλοτικά σε πρώτη φάση στις πόλεις Ερμούπολη, Ηράκλειο και Καλαμάτα, ενώ ανάλογες πρωτοβουλίες έχει αναλάβει και η Marketing Greece. Είναι ενδεικτικό ότι η Αθήνα την τελευταία πενταετία έχει τον τρίτο πιο γρήγορο ρυθμό ανάπτυξης παγκοσμίως, μεταξύ των πιο δημοφιλών προορισμών για ψηφιακούς νομάδες, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock