ΕνημέρωσηΠολιτική

Υπουργός Αθλητισμού – Οικονόμου: «Ο αθλητισμός είναι δείκτης ποιότητας ζωής και ευημερίας

Το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός αποφάσισε να θίξει στην ομιλία του νέος αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής που έγινε το μεσημέρι στο Υπουργείο Παιδείας.

Αυτό γιατί όπως είπε «απευθύνεται στο σύνολο σχεδόν του πληθυσμού, και τη σύνδεσή του με τομείς όπως η παιδεία, η μόρφωση, η προαγωγή της υγείας, ο τουρισμός και ο πολιτισμός».

«Πιστεύω περισσότερο στις πράξεις από τα λόγια… Ο αθλητισμός είναι δείκτης ποιότητας ζωής και ευημερίας… Πιστεύω βαθιά ότι είμαι υποχρεωμένος να ξεπεράσω και να βελτιώσω τον εαυτό μου, ώστε να προσφέρουμε στους αθλητές και τις αθλήτριές μας τις βέλτιστες συνθήκες, ενόψει μάλιστα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024… Η Ελλάδα, ως το λίκνο του αθλητισμού, έδωσε και έχει ακόμη πολλά να δώσει στον τομέα αυτό διεθνώς και χρειάζεται να κάνουμε το παν ώστε να καταστεί σημείο αναφοράς του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Οικονόμου, ο οποίος υπογράμμισε ότι η απόφαση του Πρωθυπουργού για αναβάθμιση του χαρτοφυλακίου του αθλητισμού και υπαγωγή του στο Υπουργείο Παιδείας, «είναι δηλωτική στη στόχευσή της».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock