ΕνημέρωσηΟικονομία

Αλλάζει την αγορά ακινήτων το νέο «μοντέλο» εργασίας

Η αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην αγορά εργασίας και κυρίως το υβριδικό μοντέλο που αναδείχθηκε έντονα την περίοδο της πανδημίας, φέρνουν ανακατατάξεις και στην αγορά ακινήτων.

Η αναζήτηση ακινήτων τα οποία ταιριάζουν στις νέες συνθήκες εργασίας, με το μοντέλο που εμπεριέχει την μαζί, την εξ’ αποστάσεως και την δια ζώσης μορφή εργασίας, αποτελεί μία τάση που εκτιμάται ότι θα αυξηθεί σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Έρευνα της Jones Lang LaSalle δείχνει ο αριθμός των ευέλικτων χώρων γραφείων που «απαιτεί« το νέο αυτό μοντέλο, θα διπλασιαστεί μέχρι το 2026 παγκοσμίως.

Τα πρώτα «σημάδια» των αλλαγών αυτών έχουν κάνει την εμφάνιση τους και στην ελληνική αγορά, κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου και δραστηριοποιούνται αρκετές πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ήδη διεθνώς στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση στους χώρους εργασίας που επιλέγουν.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock