Επικαιρότητα

Μάτι – Καπερνάρος για την αναβολή της αγωγής: «Είναι η εικόνα μιας συντηρούμενης κρατικής παρακμής»

Στην αναβολή της συζήτησης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών της πρώτης ομαδικής αγωγής 24 συγγενών θυμάτων, εγκαυματιών και πυρόπληκτων από την τραγωδία στο Μάτι το 2018, λόγω της μη προετοιμασίας των εναγόμενων, αναφέρεται το δικηγορικό γραφείο του Βασίλειου Καπερνάρου, συνήγορος των εναγόντων.

Το γραφείο του κ. Καπερνάρου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για «καθ’ όλα απαράδεκτη και σκαιή συμπεριφορά των υπευθύνων της φονικής πυρκαγιάς του Ματιού, ακόμη και σήμερα, ήτοι 4 χρόνια μετά την καταστροφή» και αναφέρεται στην αναβολή της συζήτησης, σχολιάζοντας ότι τέσσερα χρόνια μετά την τραγωδία, οι εναγόμενοι δεν πρόλαβαν να προετοιμάσουν τους φακέλους τους για να εκδικαστεί η αγωγή.

«Αυτή είναι η εικόνα μιας συντηρούμενης κρατικής παρακμής: “το δημόσιο δεν προλαβαίνει να προετοιμαστεί”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Καπερνάρου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger