ΕνημέρωσηΠολιτική

Μεταναστευτικό – Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κύρωση κώδικα νομοθεσίας

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε την Τρίτη από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, «κύρωση κώδικα νομοθεσίας για την υποδοχή, τη διεθνή προστασία πολιτών τρίτων χωρών και ανιθαγενών και την προσωρινή προστασία σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών».

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό με τις θετικές ψήφους των βουλευτών της ΝΔ, ενώ όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης καταψήφισαν επί της αρχής του.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης , απέρριψε τις κατηγορίες της Αντιπολίτευσης, «για επικοινωνιακή και αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης που δεν δίνει λύση στο μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα», υπεραμύνθηκε του νομοσχεδίου τονίζοντας ότι «η κωδικοποίηση των νόμων και των προεδρικών διαταγμάτων εντάσσεται στο πλαίσιο της ορθής νομοθέτησης και της διαφάνειας» και προανήγγειλε ότι τις επόμενες μέρες η ΝΔ θα καταθέσει, όπως έχει δεσμευτεί, τον νέο Κώδικα Μετανάστευσης.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock