ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Oppο: Πώς σχεδιάζει ο κινεζικός τεχνολογικός όμιλος να αξιοποιήσει την Ελλάδα ως περιφερειακό κόμβο

Με στόχο να πείσει τους Έλληνες καταναλωτές να εμπιστευτούν τα προϊόντα της αλλά και να αξιοποιήσει τη χώρα μας ως κέντρο για την ανάπτυξη της στην ευρύτερη περιοχή ξεκινά την είσοδο της στην ελληνική αγορά η Oppo, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Οι συνθήκες είχαν πλέον ωριμάσει προκειμένου να επεκταθούμε και στην Ελλάδα» αναφέρει στο CNN Greece, ο Ιούλιος Μώκος, εμπορικός διευθυντής της Oppo για μία περιοχή που περιλαμβάνει συνολικά 10 χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Κροατία, Κύπρος, Αλβανία, Βοσνία, Σλοβενία, Βόρεια Μακεδονία, Κόσσοβο και Μαυροβούνιο).

«Ξεκινάμε από την Ελλάδα δεδομένου ότι αποτελεί το κέντρο αυτού του hub» σπεύδει να προσθέσει το στέλεχος της Oppo, σύμφωνα με τον οποίο η προσέγγιση που ακολουθεί η εταιρεία για τη διάθεση συσκευών, ιδίως smartphones, με κορυφαία τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι κάτι που θα αρέσει στους Έλληνες καταναλωτές.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock