Υγεία & Διατροφή

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ Παγώνη για τους δήθεν θανάτους COVID: «Όλοι ΞΕΡΑΜΕ, τώρα δεν έχει νόημα να το αλλάζουμε»

Τάδε έφη για την απόφαση της Κυβέρνησης να αλλάξει ξαφνικά το πρωτόκολλο καταγραφής θανάτων…

Απίστευτα πράγματα είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, η οποία είχε παίξει σημαντικό ρόλο στον COVID αλλά και στην προώθηση των εμβολίων, λόγω της καθημερινής εμφάνισής της στα τηλεοπτικά πάνελ.

Σύμφωνα με το ertnews. gr, δήλωσε κάθετα αντίθετη με την απόφαση της Κυβέρνησης να αλλάξει ξαφνικά το πρωτόκολλο καταγραφής θανάτων, το οποίο ουσιαστικά καταχωρούσε όλους τους νεκρούς στα νοσοκομεία ως θύματα του κορωνοϊού.

Όπως τόνισε:

 

«Ήμουν κάθετα αντίθετη από την αρχή και το είχα πει, να γίνεται η καταγραφή έτσι. Ήταν εισήγηση της επιτροπής, από κει και πέρα τη στιγμή που αποφασίστηκε έτσι συνεχίσαμε στα νοσοκομεία αυτό το πρωτόκολλο. Μετά από δύο χρόνια να θυμόμαστε τώρα να αλλάξουμε το πρωτόκολλο, δεν έχει νόημα.

Όλοι ξέραμε πως γινόταν η καταγραφή μέχρι τώρα και ο κόσμος το ήξερε.

Όποιος έμπαινε για οποιαδήποτε αιτία, καρκινοπαθής, έμφραγμα και διαπιστωνόταν ότι είχε covid, η τελική ετικέτα που βάζαμε ήταν covid. Αυτό για μένα ήταν λάθος από την αρχή, το είχαμε επισημάνει, δεν έχει νόημα να κάνουμε τώρα αυτή την συζήτηση. Γιατί τώρα σκεφτήκανε να αλλάξουν το πρωτόκολλο, νομίζω δεν έχει νόημα. Στα δύο χρόνια και πέντε μήνες αλλάζεις την καταγραφή; Τι νόημα έχει; Ήταν λάθος από την αρχή η εισήγηση να τηρηθεί αυτό το πρωτόκολλο».

 

 

 

ΠΗΓΗ πληροφοριών ertnews.gr, scr

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock