Επικαιρότητα

Θεοδωρίδου στο CNN Greece: Να γίνει τώρα η 4η δόση – Το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο αργεί

Έκκληση προς τις ευπαθείς ομάδες, τους ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα και τους ηλικιωμένους να πραγματοποιήσουν την 4η δόση, ή τη δεύτερη αναμνηστική του εμβολίου κατά της COVID-19, απευθύνει στο CNN Greece, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια Παιδιατρικής Μαρία Θεοδωρίδου.

Όπως τουλάχιστον δείχνουν οι επιστημονικές μελέτες– οι οποίες ανανεώνονται κάθε μήνα- το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο αναμένεται να έρθει στο τέλος του χρόνου, επομένως, πολλοί άνθρωποι παραμένουν ακάλυπτοι τονίζει η κ. Θεοδωρίδου, προσθέτοντας, ότι στη φάση αυτή, «ακολουθούμε τις συστάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, αναφορικά με τους εμβολιασμούς των ευπαθών ομάδων, όπως ηλικιωμένοι και ασθενείς με υποκείμενα και χρόνια νοσήματα».

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πάντως, ότι ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, το οποίο ενδεχομένως να αγγίζει ακόμη και το 70% των πολιτών που πρέπει να πραγματοποιήσουν την 4η δόση, ή τη δεύτερη αναμνηστική, παραμένει ανεμβολίαστο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να νοσήσει σοβαρά και να νοσηλευθεί.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock