ΕνημέρωσηΟικονομία

Τι «βλέπουν» οι Έλληνες CEOs για τo οικονομικό και επιχειρηματικό τοπίο

Το 82% των Ελλήνων CEOs εκφράζει αισιοδοξία για την προοπτική ανάπτυξης της χώρας τους τα επόμενα τρία χρόνια ενώ το 62% εξ αυτών εκφράζει επίσης αισιοδοξία για την προοπτική ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας τα επόμενα τρία χρόνια, παρά τις γεωπολιτικές και οικονομικές προκλήσεις. Ποσοστό ωστόσο που παρουσιάζει μείωση σε σύγκριση με τα περσινά αποτελέσματα του 2021 (76%). 

Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από την 8η έρευνας CEO Outlook, που παρουσίασε η KPMG στην Ελλάδα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Η έρευνα περιλαμβάνει για 5η συνεχή φορά ελληνικά ευρήματα σχετικά με την οπτική των Ελλήνων Διευθυνόντων Συμβούλων για τις προκλήσεις που έχει επιφέρει η πανδημική κόπωση, καθώς και για τις προοπτικές τους για οικονομική ανάκαμψη και το μέλλον της επιχείρησής τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock